Wij Zijn R.S.G.A. 

De Studenten Golfvereniging van Rotterdam

Goedkoop en toegankelijk golfen. Voor studenten. Door studenten.

having a drink

Gezelligheid

Voor onze trainingsavonden kun je samen met leden wat eten. Na afloop blijven er een hoop hangen voor een drankje. Het eerste rondje is van ons.

walk together-min

Sportief

Iedere maandag hebben we een trainingsavond met vrije inloop. Verder organiseren we een groot toernooi en andere activiteiten!

Hola amigo

Toegankelijk

De ervaring leert dat nieuwe leden zich snel welkom voelen. We steken er veel tijd in je wegwijs te maken en je kunt komen wanneer je wilt. Zonder verplichtingen.

Klaar om kennis te maken met R.S.G.A.?

Kom een keer vrijblijvend langs bij een van onze trainingsavonden op maandag, proef het sfeertje en ontdek of R.S.G.A. ook iets voor jou is!

Voor golfers van elk niveau

R.S.G.A. een studentenvereniging voor de ervaren en de beginnende golfer. Verplichtingen kennen wij niet, genieten van de golfsport en de gezelligheid met medestudenten is waar het bij ons om draait.

Als lid van R.S.G.A. kan je je inschrijven voor verschillende scherp geprijsde cursussen. Zo is het mogelijk om als beginnende golfer je Clubhandicap 54 (GVB) bij ons te halen. Voor de wat meer ervaren golfer bieden wij gevorderden cursussen aan.

Op maandag vindt onze (geheel vrijblijvende) trainingsavond plaats. Hier kan je samen met de andere leden doen en laten wat je wilt; of je nu zin hebt om wat balletjes op de Driving Range te slaan, je putting skills te verbeteren op de puttinggreen of gewoon gezellig te socializen – alles is mogelijk. Op de maandagavond is er een golfpro aanwezig die je indien gewenst de nodige tips en tricks kan geven. Verder nodigen we al onze leden na afloop van deze trainingsavond uit voor een drankje in de bar, waar iedereen door de gezelligheid vaak nog enkele uurtjes blijft hangen.

Lid worden van R.S.G.A.?

Voordelig en toegankelijk golfen, het kan! Word nu lid van de R.S.G.A., de gezellige studentengolfvereniging van Rotterdam.

Ontmoet het bestuur

Schermafbeelding 2017-09-04 om 17.33.20

Emiel Verhaert

secretaris@rsga.nl

Emiel is met afstand de beste golfer van dit bestuur. Hij is al jaren nauw betrokken bij onze vereniging. Hij is werkzaam bij Cognizant. Emiel is verantwoordelijk voor alle administratieve zaken en helpt mee met de organisatie van evenementen.

Schermafbeelding 2017-09-04 om 17.29.18

Mels Landzaad

voorzitter@rsga.nl

Mels is vorig jaar bij RSGA begonnen met golf en direct verslaafd geraakt (aan de sport). Hij studeert economie en rechten. Mels is verantwoordelijk voor promotie en communicatie met leden en externe partijen.

Schermafbeelding 2017-09-04 om 17.30.36

Pim van der Horst

penningmeester@rsga.nl

Pim is vorig jaar lid geworden van RSGA en vanaf het begin enthousiast over de golfsport. Hij studeert economie en rechten. Pim is de man van het geld en voorziet je van ballen en een drankje op de maandagavond.

Klaar om kennis te maken met R.S.G.A.?

Kom een keer vrijblijvend langs bij een van onze trainingsavonden op maandag, proef het sfeertje en ontdek of R.S.G.A. ook iets voor jou is!