Wij Zijn R.S.G.A. 

De Studenten Golfvereniging van Rotterdam

Goedkoop en toegankelijk golfen. Voor studenten. Door studenten.

having a drink

Gezelligheid

Voor onze trainingsavonden kun je samen met leden wat eten. Na afloop blijven er een hoop hangen voor een drankje. Het eerste rondje is van ons.

walk together-min

Sportief

Iedere maandag hebben we een trainingsavond met vrije inloop. Verder organiseren we een groot toernooi en andere activiteiten!

Hola amigo

Toegankelijk

De ervaring leert dat nieuwe leden zich snel welkom voelen. We steken er veel tijd in je wegwijs te maken en je kunt komen wanneer je wilt. Zonder verplichtingen.

Voor golfers van elk niveau

R.S.G.A. een studentenvereniging voor de ervaren en de beginnende golfer. Verplichtingen kennen wij niet, genieten van de golfsport en de gezelligheid met medestudenten is waar het bij ons om draait.

Als lid van R.S.G.A. kan je je inschrijven voor verschillende scherp geprijsde cursussen. Zo is het mogelijk om als beginnende golfer je Clubhandicap 54 (GVB) bij ons te halen. Voor de wat meer ervaren golfer bieden wij gevorderden cursussen aan.

Op maandag vindt onze (geheel vrijblijvende) trainingsavond plaats. Hier kan je samen met de andere leden doen en laten wat je wilt; of je nu zin hebt om wat balletjes op de Driving Range te slaan, je putting skills te verbeteren op de puttinggreen of gewoon gezellig te socializen – alles is mogelijk. Op de maandagavond is er een golfpro aanwezig die je indien gewenst de nodige tips en tricks kan geven. Verder nodigen we al onze leden na afloop van deze trainingsavond uit voor een drankje in de bar, waar iedereen door de gezelligheid vaak nog enkele uurtjes blijft hangen.

Lid worden van R.S.G.A.?

Voordelig en toegankelijk golfen, het kan! Word nu lid van de R.S.G.A., de gezellige studentengolfvereniging van Rotterdam.

Ontmoet het bestuur

river maas

River Maas

secretaris@rsga.nl

Hi, mijn naam is River en dit jaar ben ik de secretaris van RSGA. Ik ben eigenlijk veel beer in hockey dan golf, dus ik ben hier vooral voor de vibes van de borrel. Cheers!!!

Zuz

Zuzanna Walecka

voorzitter@rsga.nl

Ik ben Zuzanna, en ik ben de voorzitter van de Rotterdamse studenten golfvereniging. In deze rol heb ik het voorrecht om onze leden te begeleiden door de wereld van greens en fairways. Mijn verantwoordelijkheden omvatten het toezicht houden op de organisatie van toernooien, het bevorderen van liefde voor de sport, en het handhaven van de tradities en waarden die golf zo bijzonder maken. Ahoy!!!

tygo Cijsouw

Tygo Cijsouw

penningmeester@rsga.nl

Hi, mijn naam is Tygo en ik ben de penningmeester. Ik golf al sinds mijn tiende jaar en doe dat sinds een jaar bij RSGA. Verder doe ik graag aan duursporten zoals wielrennen en hardlopen. In de zomer kun je mij vaak van de ene naar de andere bramenstruik op de golfbaan zien lopen. Als toevoeging op dit dieet ben ik ook vaak op de borrel te vinden. Ik kijk ernaar uit om dit jaar weer alle toernooien af te gaan. Proost!!!

Klaar om kennis te maken met R.S.G.A.?

Kom een keer vrijblijvend langs bij een van onze trainingsavonden op maandag, proef het sfeertje en ontdek of R.S.G.A. ook iets voor jou is!