Wij Zijn R.S.G.A. 

De Studenten Golfvereniging van Rotterdam

Goedkoop en toegankelijk golfen. Voor studenten. Door studenten.

having a drink

Gezelligheid

Voor onze trainingsavonden kun je samen met leden wat eten. Na afloop blijven er een hoop hangen voor een drankje. Het eerste rondje is van ons.

walk together-min

Sportief

Iedere maandag hebben we een trainingsavond met vrije inloop. Verder organiseren we een groot toernooi en andere activiteiten!

Hola amigo

Toegankelijk

De ervaring leert dat nieuwe leden zich snel welkom voelen. We steken er veel tijd in je wegwijs te maken en je kunt komen wanneer je wilt. Zonder verplichtingen.

Voor golfers van elk niveau

R.S.G.A. een studentenvereniging voor de ervaren en de beginnende golfer. Verplichtingen kennen wij niet, genieten van de golfsport en de gezelligheid met medestudenten is waar het bij ons om draait.

Als lid van R.S.G.A. kan je je inschrijven voor verschillende scherp geprijsde cursussen. Zo is het mogelijk om als beginnende golfer je Clubhandicap 54 (GVB) bij ons te halen. Voor de wat meer ervaren golfer bieden wij gevorderden cursussen aan.

Op maandag vindt onze (geheel vrijblijvende) trainingsavond plaats. Hier kan je samen met de andere leden doen en laten wat je wilt; of je nu zin hebt om wat balletjes op de Driving Range te slaan, je putting skills te verbeteren op de puttinggreen of gewoon gezellig te socializen – alles is mogelijk. Op de maandagavond is er een golfpro aanwezig die je indien gewenst de nodige tips en tricks kan geven. Verder nodigen we al onze leden na afloop van deze trainingsavond uit voor een drankje in de bar, waar iedereen door de gezelligheid vaak nog enkele uurtjes blijft hangen.

Lid worden van R.S.G.A.?

Voordelig en toegankelijk golfen, het kan! Word nu lid van de R.S.G.A., de gezellige studentengolfvereniging van Rotterdam.

Ontmoet het bestuur

20220124_211712

Max van Bezooijen

secretaris@rsga.nl

Ik ben Max van Bezooijen, 2e jaars bedrijfskunde student en secretaris van RSGA. Ik ben sinds 2020 Lid van RSGA en sindsdien niet meer weg te slaan bij de vereniging. Voor de vereniging houd ik me voornamelijk bezig met alle administratieve zaken en help ik mee met de organisatie van evenementen.

EA3DE7BF-AF70-4661-B6BD-D25357CCC30C

Andy Postuma

voorzitter@rsga.nl

Andy is voorzitter van de RSGA en was vorig jaar penningmeester. Hij studeert Tax Law en is afgestudeerd in Business Administration en heeft handicap 17.6. Hij is het aanspreekpunt van de vereniging en is verantwoordelijk voor het contact met partners en andere verenigingen.

20220124_211653

Michel Pham

penningmeester@rsga.nl

Hi, Ik ben Michel Pham, de penningmeester voor dit jaar. Ik sta met veel plezier elke maandagavond op Seve. Mijn taak is ervoor zorgen dat iedereen netjes zijn contributie betaald en zorg ik ervoor dat we genoeg geld vrijhouden voor activiteiten. Kom vooral langs en dan we samen een biertje.

Klaar om kennis te maken met R.S.G.A.?

Kom een keer vrijblijvend langs bij een van onze trainingsavonden op maandag, proef het sfeertje en ontdek of R.S.G.A. ook iets voor jou is!