Partner Golfbanen

Hier vind je een overzicht van de banen waar je als lid met korting kan spelen.

Kralingen

Golfbaan Kralingen ligt aan het Kralingse bos en is een van de oudste 9 holes golfbanen van Nederland (1933). Het is een relatief korte baan, maar niet gemakkelijk! Met de fiets is het nog geen vijf minuten vanaf de Erasmus Universiteit. Reserveren is hier niet nodig. RSGA leden betalen slechts €17,50 voor 9 holes en €23,- voor 18 holes. Daarnaast bieden zij een studentenjaarkaart met onbeperkt speelrecht aan voor €233,-

Ga naar de website van Kralingen

Hitland

Golfbaan Hitland ligt in Nieuwerkerk a/d IJssel, centraal gelegen ten opzichte van Rotterdam. Toch kun je hier ontkomen aan de drukte van de stad om in het uitdagende polderlandschap een lekker rondje te kunnen golfen. RSGA-leden kunnen op weekdagen voor € 15,50 (9 h)/ € 23 (18 h) al een rondje lopen en in het weekend voor € 21 (9h) / € 31 (18h)! Ook is er een mogelijkheid tot een (onbeperkte) studentenkaart. Deze kost € 399 en kan indien in termijnen betaald worden.

Ga naar de website van Hitland

Capelle

Golfclub Capelle ligt op 10 minuten rijden en een kwartier fietsen van de uni. Het is een uitdagende 18 holes baan. Ze bieden tevens een voordelig studentenlidmaatschap aan. RSGA leden betalen voor 18 holes €41 (9 holes €27). Tussen november en maart geldt een extra korting.

Ga naar de website van Golfclub Capelle

Crayestein (Dordt)

Crayestein ligt in Dordrecht aan het randje van de Hollandse Biesbosch. Het is slechts 20 minuten rijden vanaf Rotterdam. De baan biedt een grote variatie in omgeving en beschikt over snelle greens. RSGA-leden betalen voor 18 holes €40 op weekdagen en €47,50 op weekenddagen. Ook is er een speciaal Twilight tarief voor de daluren.

Ga naar de website van Crayestein

BurgGolf Zoetermeer

Studenten krijgen 50% green fee korting op de zes banen van BurgGolf. Voor onze leden in Rotterdam en Den Haag e.o. is Zoetermeer de aangewezen baan. Het uitzicht vanaf hole 12 is sensationeel. Studenten kunnen hier met 50% kortingen komen golfen! Daarnaast hebben ze een voordelig studentenlidmaatschap van 375 euro.

Ga naar de website van BurgGolf

Leeuwenbergh (DH)

Leeuwenbergh is een prachtige golfbaan in Den Haag. Op de uitdagende negende hole waar de green op een schiereiland ligt heeft menig golfer zich stukgebeten. RSGA-leden spelen op deze baan voor het introductietarief: € 23/€35 voor 9/18 holes van maandag t/m zondag. In de winter is dit € 15/€25.

Ga naar de website van Leeuwenbergh

Hooge Rotterdamsche

De Hooge Rotterdamsche is een begrip in Rotterdam en ver daarbuiten. 18 afwisselende holes op een heuvelrug zijn in andere woorden een leuke uitdaging voor elke golfer! Studenten kunnen hier lid worden met 50% korting. Ook krijgen studenten 50% korting op de green fee prijzen. Dit is een baan die je een keer gespeeld moet hebben!

Bezoek website Hooge Rotterdamsche

Uw baan hier?

De RSGA promoot actief het lopen van 9 of 18 holes banen onder studenten. Dit doen we onder andere met een doorlopende competitie en een open toernooi. Bent u geïnteresseerd een voordelige studenten green fee te introduceren? Neem contact met ons op voor meer informatie. Onze leden zijn uw leden van de toekomst.

Klik hier om contact op te nemen

Klaar om kennis te maken met R.S.G.A.?

Kom een keer vrijblijvend langs bij een van onze trainingsavonden op maandag, proef het sfeertje en ontdek of R.S.G.A. ook iets voor jou is!